У восьмій міській лікарні Запоріжжя відкрито відреставроване фізіотерапевтичне відділення. В урочистостях із цієї нагоди взяли участь лідер депутатської фракції партії «Трудова Україна» Ігор Шаров, народний депутат України Ярослав Сухий, керівники облдержадміністрації, міської влади, політвиконкому «Трудової України».
У соляних шахтах з людьми, хворими на бронхіальну астму, відбуваються справжні дива. Скажімо, вже після чотирьох сеансів перебування в соляному полоні зникають важкі напади, люди починають вільно дихати. У місті металургів потребують такого лікування десятки тисяч людей із хронічними розладами органів дихання.
Відкриття «соляної шахти» стало можливим завдяки сприянню народного депутата України від 79-го виборчого округу Запоріжжя Ярослава Сухого, об’єднанню ресурсів політичної партії «Трудова Україна» та запорізьких підприємств. Ярослав Михайлович особисто впродовж кількох місяців переймався ремонтом відділення, пошуком фінансів і навіть доставкою з Артемівська до Запоріжжя 18 тонн соляних брикетів. У такий спосіб свого часу в міськлікарні було відремонтовано за євростандартами приміщення, в якому нині працює амбулаторія сімейного лікаря.
Керівник парламентської фракції політичної партії «Трудова Україна» Ігор Шаров (на фото зліва) щиро привітав колектив лікарні з новосіллям і вручив Почесні грамоти Міжнародного економічного комітету та дев’ять грошових премій по 1000 гривень кращим медсестрам та санітаркам.