П’ятого липня дванадцять дітей — переможців творчих конкурсів і шкільних олімпіад із Красного Лимана Донецької області — вирушать до Санкт-Петербурга. 
Така поїздка стала можливою завдяки підтримці народного депутата України Андрія Клюєва, виконкому міської ради й партнерів із Санкт-Петербурга. Серед премійованих екскурсією школярів — переможець першості області з велоспорту у груповій гонці й призер міжнародних змагань Олександр Циганок, учасниця обласної олімпіади з хімії й переможець міських олімпіад із хімії, історії та трудового навчання Владислава Рикова, переможець конкурсу учнівської творчості й міської олімпіади із зарубіжної літератури Віолетта Цуркан та інші.
За підтримки народного депутата обдаровані діти з округу вже мали нагоду відвідати Київ і Львів. Не обділені увагою парламентарія й діти-сироти та діти, позбавлені опіки, що влітку відпочивають в оздоровниці «Ластівка». Також на кошти, перераховані Андрієм Клюєвим, місцева школа-інтернат придбала для вихованців одяг і взуття. Постійно виділяються продовольчі набори для реабілітаційного центру інвалідів.
Торік народний депутат знайшов можливість надати матеріальну допомогу мешканцям округу на загальну суму майже 100 тисяч гривень. А цього року на благодійні справи відраховано вже 40 тисяч гривень.
Донецька область.