Сьогодні Апеляційний суд Києва розглядатиме скаргу автора книги «Нарцис» Дмитра Чобота та видавництва «Броди-Просвіта» на рішення Печерського місцевого суду. Нагадаємо, що останній задовольнив позовні вимоги глави адміністрації Президента Віктора Медведчука до автора видання. Глава АП вважає: викладені в «Нарцисі» факти не відповідають дійсності і принижують його честь, гідність і репутацію.
Однак під час учорашньої прес-конференції в УНІАН Дмитро Чобіт заявив, що у нього знайдеться «1000 і одне скасування» на «упереджене» рішення суду і обіцяв оприлюднити багато нових матеріалів із життя професора права. Нещодавно світ побачили вже сьомий(!) том пояснень (1526 сторінок) кожної фрази невеликої брошурки «Нарцис», а також друга частина «Як Віктор Медведчук «захищав» Василя Стуса». Д. Чобіт повідомив, що Печерський місцевий суд і досі не розглянув його зустрічний позов до лідера «есдеків» та на неодноразові прохання його адвокатів не вів технічний запис засідань.
Якщо Апеляційний суд підтримає Печерський, то, зізнався автор «Нарцису», це не буде для нього несподіванкою. І додав: спростувати цілком невинні закони природи — «рано чи пізно туман розсіється, а бульки луснуть» — зовсім безглуздо, і правда ніколи не зазнає поразки.