Кажуть, студенти — народ безтурботний, легковажний... Живуть сьогоднішнім днем... Кажуть, ми не думаємо про майбутнє, а про минуле — й поготів. Але з кожного правила є виняток. І такий виняток — студентський парламент у Черкаському державному технологічному університеті. Ми дбаємо про інших, особливо про тих, кому потрібна наша допомога і турбота.
До Дня захисника Вітчизни юнаки і дівчата університету провідали ветеранів війни, колишніх працівників вузу. Я особисто ніколи не уявляла, скільки радості може принести п’ятихвилинне спілкування чи просто кілька теплих слів. До Всесвітнього дня Землі представники парламенту допомогли одиноким пенсіонерам облаштувати житло. Це зайняло не більше двох годин, а ще дві години ми слухали слова вдячності.
Такі вчинки нам нічого не коштують, а за них ми отримуємо мільйони. Не у валюті, а в почуттях, емоціях...
Ніяк не можна оцінити вдячність чи виміряти радість від того, що комусь ти допоміг, що хтось тебе цінує. Такі моменти — найцінніше, що є в житті, адже вони — як посмішка після важкого, напруженого дня: нічого не коштують тому, хто їх дарує, але безцінні для тих, хто їх отримує.
Розділіть це багатство з нами!
Віта ЖУК,студентка лінгвістичного факультету ЧДТУ.