Живу в невеличкому селі на Запоріжжі — Мокрий Став воно називається. Нині це швидше хутірець, аніж село: залишилися старики, а молодь роз’їхалася по всіх усюдах. Гості в нас рідко бувають, тож наче рідних виглядаю я «Голос України» та районну газету «Ниву», які розкажуть мені й новини, і про людей хороших. Почитаю — й ніби сам між людьми побував.
Свого часу «Нива» і про мене писала — як про учасника Великої Вітчизняної війни, і про наш Мокрий Став. А нині хочу кілька слів написати про газету, яку передплачую дуже давно. Вона відзначила своє 70-ліття: веде свій початок з 1934 року від «Політвідділівської правди» — це був маленький інформаційний листок машинно-тракторної станції. Потім — районна газета «Ленінська зірка», далі — «Колгоспна нива», а тепер просто «Нива».
Районна газета для нас — це і зв’язок зі світом, і допомога в насущних питаннях, життєвих ситуаціях. Ми сприймаємо її як рідну людину — з її недоліками й перевагами. Бажаємо колективу редакції плідної праці на «Ниві», вдячних і відданих читачів.
Микола СМИРНОВ,учасник Великої Вітчизняної війни.
Мокрий Став
Чернігівського району 
Запорізької області.