Відкривши цю рубрику, ми впевнились, що інтерес до натуропатії в Україні надзвичайно великий. Споконвіку українці були прихильні саме до лікування рослинами. Багато рослин, з яких виготовляються сучасні лікарські засоби, здавна були відомі і використовувалися нашими пращурами.
Багато запитань ми отримуємо сьогодні щодо "Хомвіокорину®-N". Мабуть, тому, що літо приносить нам не тільки можливість розслабитись під сонцем і в теплій воді. На жаль, з приходом спеки люди відчувають в'ялість, утому наприкінці робочого дня, задишку, часте серцебиття або перебої в роботі серця навіть під час легкого фізичного навантаження. Турбує нестабільний артеріальний тиск та набряки ніг.
Відповідає заслужений лікар України, лікар-кардіолог вищої категорії У. Риспаєв.
Так проявляються симптоми прихованої серцевої недостатності. В цій ситуації найефективнішою і безпечною є терапія натуральними серцевими глікозидами. Вони отримані за сучасними технологіями з рослин, котрі давно використовувались при хворобах серця (конвалія, горицвіт, глід тощо). Підтримуючи "втомлене" серце, укріплюючи серцевий м'яз, глікозиди дають змогу уникнути інфаркту, цього грізного наслідку наростаючої серцевої недостатності.
"Унікальний лікарський препарат, виготовлений за геніальною рецептурою!". Таку оцінку дали лікарі і фармацевти "Хомвіокорину®-N" — набору серцевих глікозидів, композиції з п'яти лікарських рослин, які є гордістю авторів — спеціалістів німецької фірми "ХОМВІОРА", що широко відома своїми оригінальними розробками в галузі натуропатії.
Ось які проблеми вони пропонують вирішувати за допомогою складових препарату "ХОМВІОКОРИН®-N".
Конвалія травнева — нормалізує частоту і силу серцевих скорочень, збільшує виведення надмірної рідини з організму.
Морська цибуля — укріплює серцевий м'яз, покращує кровообіг, підвищує діурез навіть під час захворювання нирок.
Золотушник звичайний — покращує роботу нирок, печінки.
Горицвіт весняний — розширює судини серця і нирок, підсилює постачання крові до серцевого м'язу, усуває набряки (серцеві і ниркові).
Глід — підсилює скорочення серцевого м'язу, поліпшує кровообіг в судинах серця і мозку, нормалізує ритм, зменшує болі в ділянці серця, нормалізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину в крові, знижує збудливість центральної нервової системи, покращує сон і загальний стан.
"ХОМВІОКОРИН®-N" не має побічних ефектів, сумісний з усіма ліками і продуктами, дозволений всім віковим групам і вагітним, не викликає синдрому звикання і економічно вигідний, адже доза прийому поступово знижується до підтримуючої.
Купуйте препарати в аптеках України.
Рекомендуємо звернути увагу і на інші натуропатичні ліки торгової марки "Хомвіо":
Хомвіотензин® — нормальий тиск.
Хомвіо® Нервін — здорові нерви.
Хомвіо® — Ревман — здорові суглоби.
Хомвіо® — Простан — універсальний урологічний засіб.
Спеціалісти фірми "Хомвіора" із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання.
(044) 269-83-56, 252-96-70; (0482) 63-39-84, 724-18-35.
е-mаіl: promax@nbі. com. ua, www. homvіora. kіev. ua.
Реєстраційні сертифікати МОЗ України:
№№ П.03.03/06203, П.03.03/06202 від 20.03.03, №№ Р.01.03/05818, Р.01.03/05819, Р.01.03/05820 від 15.01.03.