26 червня 2004 року у Феодосії пройде міжнародний турнір професіоналів. Його організатор — промоутерська компанія «Natіonal Box Promotіon». Змагання відбудуться за підтримки феодосійського міського голови Володимира Шайдерова.
Днями на прес-конференції у столичній мерії з журналістами спілкувалися учасники майбутніх подій у Криму. Спочатку слово взяв київський міський голова Олександр Омельченко. Він щиро привітав з днем народження чемпіонку світу Аліну Шатерникову, вручив їй пишний букет квітів і подарунок.
А вже потім йшла мова про бокс. Головною подією на феодосійському рингу, безперечно, стане бій за титул інтерконтинентального чемпіона за версією ІBF. Суперником представника «Natіonal Box Promotіon» володаря цього титулу українця Володимира Вірчиса буде Кліфф Каузер. Зведеному братові Майка Тайсона, у якого з видатним боксером, за чутками, спільний батько, —33 роки. Кліфф, як і його брат, — боксер-відчайдуха. Ніколи не боявся вийти в ринг проти сильних суперників. Змагався з такими відомими майстрами, як Кліфорд Етьєн, Венс Уітакер (нокаутував свого часу росіянина Маскаєва). А 2000 року претендував на титул чемпіона Північної Америки.
На професіональному ринзі Каузер на прізвисько Твін Тайсон провів 36 поєдинків, 25 з яких виграв, 13 —нокаутом. Його розглядали як суперника Володимира Вірчиса ще на турнір, який відбувся 6 вересня 2003 року в київському Палаці спорту. Однак тоді через фінансовий конфлікт з однією із своїх колишніх дружин (не сплачував аліменти) він не зміг приїхати в Україну.
Планували, що спочатку суперником Вірчиса у Феодосії має стати Болдуїн Хлонгване з ПАР. Однак останньої миті він відмовився від зустрічі. Річ у тім, що Хлонгване — чемпіон ПАР у першій важкій вазі, а поразка від Володимира могла б позбавити його цього титулу. Тому він перестрахувався і вирішив не битися з українцем. Кандидатуру ще одного суперника для Володимира — Ібрагіма Маршала — не затвердила ІBF, побоюючись за здоров’я спортсмена.
Рефері головного поєдинку буде олімпійський чемпіон 1980 року, італієць Патріціо Оліва. Супервайзер — президент Ліги професіонального боксу України Михайло Зав’ялов. Спеціально на турнір прилетить президент європейського відділення ІBF пан Бенедетто Монтелла.
Не менш цікавим цього вечора стане поєдинок Вадима Сафонова. Інтерконтинентальному чемпіонові за версією ІBF, який має в активі дванадцять перемог, шість із яких дострокові, протистоятиме львів’янин Василь Кондор. Із семи поєдинків, проведених на професіональному ринзі, у шести Василь здобув перемоги.
Також цього вечора на ринг у Феодосії вийдуть представник «Natіonal Box Promotіon» Андрій Куватов, який битиметься проти білоруса Володимира Нарушевича. Екс-чемпіон за версією ІBF Костянтин Швець  зустрінеться в ринзі з білорусом Дмитром Адамовичем. Дебютує цього вечора на професіональному ринзі Заур Байсангуров. П’ятиразовий чемпіон Росії, чемпіон Європи серед аматорів свій перший бій у новій якості проведе проти свого співвітчизника Андрія Гибала.