...Мене непокоять болі в суглобах, особливо «на погоду», ломить спину після роботи, болі загострюються вночі, в спеку набрякають ноги. Прийом диклофенаку зменшує біль тільки на деякий час, але одразу дає про себе знати  шлунок. До кого тільки не зверталась, та все марно. Сусідка радить приймати Хомвіо-Ревман. Каже, що ніби   на світ знову народилася. Самостійно приймати нові ліки не наважуюсь.  Підкажіть, що це таке — Хомвіо-Ревман? 
Г. Р., 52 роки. 
Одеса.
Відповідає лікар-терапевт вищої категорії Володимир Янікеєв.
Хомвіо®-Ревман — препарат з лікарських рослин, який розроблений вченими німецької фірми «Хомвіора». Ліки мають унікальний рослинний склад. 
Пізньоцвіт осінній (колхіцин) рекомендований при подагрі, болях у дрібних суглобах верхніх і нижніх кінцівок, при нічних болях. Нормалізує рівень сечової кислоти у крові.
Брионія (переступінь білий) ефективна при гострому артриті, множинному запальному ураженні суглобів, при невралгіях. 
Рута показана при тягнучих, рвучих болях у суглобах шиї, спини, попереку, при слабкості, тремтінні, тяжкості в ногах, розбитості в усьому тілі.
Актея (клопогон кистьоподібний) знімає болючі посіпування в литкових м`язах, скутість у м`язах шиї і плечового поясу.
Таволга (таволга ульмарія) має жарознижуючі і протизапальні властивості, містить органічні сполуки аспірину, безпечні для шлунку.
Отже, шановна читачко, ви бачите, що спектр позитивної дії препарату широкий. Комбінація складових підсилює лікувальний ефект,  рослинний склад дає змогу  запобігти багатьом побічним проявам. Це особливо важливо під час  тривалого лікування. Не забувайте, що хворобу, яку ви «наживали» протягом десятиліть, за тиждень не вилікуєш. Наберіться терпіння, візьміться за лікування серйозно і отримаєте результат.
Подібні захворювання загострюються у весняно-літній період, коли починаються роботи в садах, на городах,  на холодній і сирій землі, при нестійкій погоді. І в даній ситуації Хомвіо®-Ревман  просто незамінний. Хомвіо®-Ревман використовується і самостійно,  і в поєднанні з хімічними препаратами для зменшення їх дозування і побічних дій. Упаковки достатньо на півтора місяця прийому.
І ще одна цікава особливість. Споконвічно українці були прихільні саме до лікування рослинами. Всі рослини, з котрих виготовлено лікарський засіб, давно були відомі і використовувалися нашими пращурами. Тож вони органічно вписуються в фізіологічні процеси сучасного українця. 
Рекомендую також звернути увагу й на інші натуропатичні ліки торгової марки «Хомвіо».
Хомвіотензин® — нормальий тиск
Хомвіокорин®-N — здорове серце
Хомвіо®-Нервін  —   здорові нерви
Хомвіо®-Простан — універсальний урологічний засіб                                     
Купуйте препарати в аптеках України.
Спеціалісти фірми «Хомвіора» із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання.
Тел. : (044) 269-83-56, 252-96-70;  (0482) 63-39-84, 724-18-35
е-mail: promax@nbi.com.ua, www.homviora.kiev.ua
Реєстраційні сертифікати МОЗ України:
№№ П.03.03/06203, П.03.03/06202 від 20.03.03, №№ Р.01.03 / 05818, Р.01.03/05819, Р.01.03/05820 від 15.01.03.