З  таким закликом звернулися до Прем’єр-міністра України, президента Федерації футболу, президента Професійної футбольної ліги, народних депутатів України від Кіровоградщини, голови Кіровоградської ОДА та міського голови Кіровограда вболівальники футбольної команди «Зірка». Усього під листом більш як п’ятсот підписів. А тривога пов’язана з тим, що засновник клубу — обласне комунальне підприємство «Торговий дім «Кіровоградщина» — прийняв рішення від 27 травня 2004 року про ліквідацію ФК «Зірка», що є неприбутковим...
Підписанти нагадують, що торік так зник футбольний клуб «Олександрія», який напередодні виборов право виступати у вищій лізі українського чемпіонату. Тепер нависла реальна загроза, що область буде геть стерто з футбольної карти країни. Вболівальники вважають ганебним, якщо в рік святкування 250-річчя обласного центру міська влада «залишить багатотисячну аудиторію мешканців міста без великого свята під назвою ФУТБОЛ, без гри, якою захоплюються мільйони людей у світі...»
Автори звернення просять організувати зустріч керівництва області й міста Кіровограда з уболівальниками та ветеранами «Зірки» , на яку запросити народних депутатів від області, керівників бізнесових структур для розв’язання питання про збереження команди; створити акціонерне товариство ФК «Зірка»; відшукати спонсорів. Щоб допомогти акумулювати кошти на заявочний внесок для участі команди в першій лізі чемпіонату України сезону-2004/05 і підписання контрактів із гравцями до 1 липня 2004 року.
Кіровоград.