У  суботу в Донецьку в Центральному парку культури і відпочинку імені Щербакова відбувся традиційний фестиваль преси, участь у якому взяла і газета «Голос України». Біля столика редакції юрмилися зацікавлені відвідувачі, адже цього дня кожний передплатник газети отримував призи: футболки, кепки, ручки, календарі, чашки та іншу продукцію з фірмовою символікою. Чарівні співробітниці Донецького поштамту Олена Левашова і Світлана Марега оперативно оформляли квитанції. Консультант донецького корпункту Ірина Ольшанська та наші добровільні помічники — керівники міського молодіжного центру мистецтв «ЕКОАРТ» Валентина і Сергій Жукови — оточували увагою гостей свята, розповідали про газету і вручали сувеніри.
— Я уже передплатив газету на друге півріччя, але вдруге зробив це в парку заради призу, — зізнався колишній шахтобудівельник, пенсіонер із Красноармійська Олександр Лобачов, який отримав футболку із логотипом «Голосу України». — Другий примірник дістанеться моєму братові. Я постійний передплатник, читаю газету від першої до останньої сторінки. Особливо подобається, що ви друкуєте всі нові закони.
Акція «Голосу України» привернула людей, скажемо так, різних політичних уподобань. До нашого куточка підходили відвідувачі із симоволікою і СДПУ(о), і «Нашої України». Один із призів — термос — дістався голові обкому партії «Солідарність», помічникові народного депутата України Сергію Зікеєву, який оформив передплату на фестивалі. Тепер сувенір від парламентської газети зігріватиме нашого читача в політичних баталіях.
Анонсуючи акцію «Голосу України», ми пообіцяли, що читачі газети зможуть висловити свої побажання чи поділитися проблемами. І таких звернень до власного кореспондента було чимало. Володимир Єфремов говорив про несправедливість, через яку люди до 1932 року народження можуть отримати статус учасника війни, а 1933-го — уже ні. «Хіба ми не разом голодували?» —обурювався читач. Тетяна Сисоєва запропонувала у найближчих номерах надрукувати Гімн України: «А то слів ніхто не знає». Алла Касаткіна подякувала за систематизацію законів у газеті й висловила побажання друкувати рекламні сторінки як окрему вкладку. Добрі слова на адресу видання сказали наші постійні читачі інвалід війни Георгій Лагода і начальник відділу обласного управління статистики Лариса Гонтарь. Інші співрозмовники згадували наші публікації, навіть кількарічної давності, і просили повертатися до резонансних тем.
Атмосферу свята створювали мистецькі колективи —фольклорний ансамбль «Озорные наигрыши» Донецького вищого училища культури, народний вокальний жіночий ансамбль «Шахтарочка», естрадний оркестр УМВС України в Донецькій області, колективи Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості, вокальний ансамбль Донецького державного інституту штучного інтелекту та співачка Світлана Тетенко. Незмінною ведучою концерту просто неба була заслужений працівник культури України Людмила Царевич. Дякуємо всім, хто залишається з «Голосом», — і в будні, і в свята!
P. S. Під час фестивалю було підбито підсумки творчого конкурсу «Золоте перо Донбасу», проведеного Донецькою обласною спілкою журналістів. Нам приємно відзначити, що серед лауреатів цього року — власний кореспондент газети «Голос України» по Донецькій області Ліна Кущ. Вітаємо колегу!
10 червня у Київському міському головному поштамті відбудеться День передплатника. Усі читачі, які цього дня передплатять газету на друге півріччя, візьмуть участь у миттєвій безпрограшній лотереї біля стенду «Голосу України».