Вітаю з професійним святом — Днем працівників місцевої промисловості та етапною віхою в історії галузі: нинішнього року виповнюється 70 років її організаційного оформлення як частини виробничого потенціалу України.
Відтоді місцева промисловість, яка стала різноплановим, багатопрофільним і мобільним комплексом, робить помітний внесок у реалізацію завдань економічного та соціального розвитку. Це насамперед повніше насичення споживчого ринку порівняно простими, але необхідними людям товарами, оперативне реагування на їхні потреби та запити, краще використання трудових ресурсів, джерел сировини та матеріалів.
Важко переоцінити значущість таких напрямів роботи в період ринкової трансформації економіки. Особливо важливою, справді неоціненною є роль галузі, де переважають невеликі підприємства, у підвищенні зайнятості населення.
Упевненість і темпи, з якими трудові колективи долають за складних умов проблеми та труднощі останніх років, дають підстави для висновку, що місцева промисловість перетворюється на потужний чинник економічного піднесення України, поліпшення життя народу.
Бажаю вам наснаги, енергії і нових здобутків на цьому шляху.
Голова Верховної Ради Володимир ЛИТВИН.