Футбол. Київ. Відбулося спільне засідання виконкому ФФУ та ради ПФЛ. Прийнято пропозицію президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса про те, щоб з наступного сезону в разі, якщо дві перші команди за підсумками чемпіонату наберуть однакову кількість очок, проводити на нейтральному полі «золотий матч». Коли однакову кількість очок нагорі турнірної таблиці наберуть три і більше команд, переможця визначатимуть відповідно до чинного регламенту.
Президент ПФЛ, народний депутат України Равіль Сафіуллін оголосив, що перший матч за Суперкубок України, запланований на 10 червня, відбудеться в Одесі.
Координатором національних юнацьких збірних країни призначили Павла Яковенка. А ужгородець Вадим Дьордь очолив юнацьку збірну України (U-16).
Утворено міжрегіональні дитячо-юнацькі центри.
Київ (головний тренер Володимир Киянченко) — Київська, Житомирська, Вінницька, Закарпатська області, Автономна Республіка Крим, міста Київ і Севастополь.
Харків (Роман Пец) — Харківська, Полтавська, Сумська, Чернігівська, Дніпропетровська, Черкаська області.
Донецьк (Віктор Грачов) — Донецька, Луганська, Запорізька, Кіровоградська, Одеська, Миколаївська, Херсонська області.
Львів (Левко Броварський) — Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Волинська, Рівненська області.
Учасники засідання затвердили емблему 14-го чемпіонату (на малюнку). Було також вирішено, що 13-та конференція ПФЛ, на якій підіб’ють підсумки нинішнього сезону, відбудеться 2 липня 2004 року в Києві.