Українська модель і телеведуча Олександра Ніколаєнко в Еквадорі представляє Україну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси «Міс Усесвіт-2004».
14 травня в еквадорській столиці Кіто розпочався конкурс «Міс Усесвіт». Фінальне шоу, під час якого назвуть переможницю конкурсу, відбудеться 1 червня в місті Мітад-дель-Мундо, котре розташоване безпосередньо на лінії екватора.
Готуючись до поїздки в Еквадор, Олександра активно удосконалювала свою й без того ідеальну фігуру. З собою вона взяла чотири валізи з убранням, в яких запаковано кілька десятків ексклюзивних суконь. Зокрема, національний костюм, створений відомим українським дизайнером Діаною Дорожкіною та дюжину купальників — для зйомок у конкурсних роликах та улюбленому багатьма чоловіками дефіле в бікіні.
А ще вона повезла сувенір для аукціону на підтримку дітей Еквадору. Це дорогоцінна музична скринька у вигляді хатинки, виготовлена одеськими ювелірами. Всередині її — мініатюрна карта України, на котрій червоним рубіном позначено Київ, а перлиною — Одесу — рідне місто Олександри.
У конкурсі «Міс Усесвіт 2004», що належить американському мультимільйонеру Дональду Трампу, візьмуть участь дівчата з 83 країн світу. Про можливу перемогу наша красуня по-філософськи зазначила: «Я сподіваюся на краще, але готуюся й до гіршого».
Уже відомо, що на Сашу Ніколаєнко звернув увагу президент Еквадору і підніс їй букет квітів.