Вітрильний спорт. Позавчора в День банкіра відбулася прес-конференція, присвячена п’ятим стартам крейсерських яхт за Кубок Вадима Гетьмана. Регата за традицією проходитиме на акваторії Київського водосховища з 27 по 31 травня.
Змагання, що народилися 2000 року, присвячують пам’яті визначного політичного та державного діяча України Вадима Гетьмана. Відомо, що Вадим Петрович був великим прихильником спорту. А ще він вважався популяризатором професіоналізму, чесної та якісної гри — цінностей, однаково притаманних і атлетам, і бізнесменам. До речі, «Голос України» всі ці роки надавав широку інформаційну підтримку престижному заходу.
Якісно інший рівень проведення регати, перша в історії участь міжнародних команд у змаганнях за «Інноваційний приз» — про це та інше розповіли представникам ЗМІ організатори та спонсори.
Серед них — майстер спорту міжнародного класу, член оргкомітету, член правління компанії ІСФП Юрій Семенюк, голова правління ІСФП, секретар оргкомітету регати Юрій Власенко, представник компанії СП «Віннер Форд Київ» Тетяна Забродська, президент банку «Надра» Ігор Гіленко, голова директорів Української міжбанківської валютної біржі Олег Андронов.