У столиці стартував перший Міжнародний пісенний фестиваль «Маестро» пам’яті відомого актора і режисера Леоніда Бикова. Форум приурочено до 30-ї річниці випуску фільму «У бій йдуть лише старики».
За словами заслуженого артиста України і президента фестивалю Валерія Пащенка, «Маестро» об’їде безліч міст і сіл для того, щоб підняти авторитет професії актора і співака і дати можливість молодим артистам реалізувати себе. «Ми будемо відвідувати музичні школи, дивитися самодіяльність у пошуках талантів, яких потім відправимо до Києва», — сказав він.
Уже заплановано поїздки до Краматорська (тут народився Биков), Харкова, Львова. Планується також, що впродовж року фестиваль відвідає Росію, Узбекистан, Білорусь і Молдову.
Закриється фестиваль 12 грудня 2004 року, у день народження Л. Бикова. Переможці одержать премії «Маестро» за найкраще виконання української народної, патріотичної та авторської пісні, за краще акторське виконання, а також приз глядацьких симпатій. Крім того, серед дітей буде обрано лауреата премії «Кузнєчик» за найкраще виконання пісні.