Федерація футболу України спільно з «Укрпоштою» і «Укрмаркою» випустили поштовий блок «100 років ФІФА» і поштову марку, присвячену 50-річчю УЄФА. Презентація відбулася в Українському домі. У заході взяли участь: народний депутат України, президент ФФУ Григорій Суркіс, генеральний директор «Укрпошти» Василь Мухін, голова правління Асоціації філателістів України Володимир Бехтір.
На марках, що утворюють поштовий блок до ювілею ФІФА, зображені футболісти молодіжної збірної України Дмитро Воробей та Володимир Самборський. На мініатюрах, присвячених Європейському футбольному союзу, — гравець української національної збірної та італійського «Мілана» Андрій Шевченко. На витворах мистецтва, над якими працювала ціла плеяда досвідчених фахівців, зафіксовано лише одну мить українського футболу.
Ця подія стала знаменною ще й тому, що 14 липня цього року ми святкуватимемо 110-ту річницю українського футболу. Виступаючи на презентації, Василь Мухін та Володимир Бехтір висловили переконання в необхідності й важливості такого кроку з боку Федерації футболу України. Президент ФФУ Григорій Суркіс та голова Державного комітету зв’язку та інформатизації України Олег Яценко погасили нові поштові марки, випущені до дат ФІФА та УЄФА, а також поставили свої автографи.
Учора делегація ФФУ вирушила до Парижа, де 100 років тому сім футбольних асоціацій — Франції, Бельгії, Данії, Нідерландів, Іспанії, Швеції та Швейцарії —оголосили про народження ФІФА — керівного органу світового футболу, котрий нині об’єднує 204 національні футбольні асоціації.