Голова Верховної Ради України Володимир Литвин відвідав виставку-презентацію Житомирської області в Національному експоцентрі України.
Інтерес глави парламенту до Житомирщини не випадковий, адже поліський край — його батьківщина. Спілкуючись із журналістами після оглядин експозиції, Володимир Литвин розповів, що йому часто сниться той самий сон: він іде величезним полем, де рясно цвіте льон... Оскільки в кожної людини на все життя залишається духовний зв’язок із тією землею, де вона народилася і виросла, Володимир Михайлович завжди уважно стежить за розвитком економіки рідного краю. І нині з радістю спостерігає, як «стають на ноги» й працюють житомирські підприємства. «Цей стан відображає загальну позитивну тенденцію в економіці країни», —  сказав В. Литвин. Ознайомившися на виставці з досягненнями області, Голова Верховної Ради відзначив, що економічний потенціал Житомирщини має багато можливостей для різнопланового ділового партнерства.
Створенню сприятливого інвестиційного клімату сприяє й запровадження у 2000 році на територіях пріоритетного розвитку спеціального режиму інвестиційної діяльності, термін дії якого становить 30 років. Це стало можливо завдяки прийняттю парламентом відповідного закону. Водночас Володимир Литвин зазначив: про досягнення можна говорити лише тоді, коли представлене на виставці стане повсякденною справою, коли позитивні зрушення в державі відчує на собі кожна людина. «Для цього насамперед повинна піднятися до гідного рівня заробітна плата працівників», — підкреслив В. Литвин.