Футбол. Київ. У рамках другого Міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського відбувся матч ветеранських збірних України та Росії. Цього разу сильнішими виявилися росіяни — 3:1. Два м’ячі в них забив Валерій Масалітін і один — Ренат Атаулін. Гол престижу на рахунку Олега Протасова.
У складах обох команд виблискувало ціле сузір’я видатних майстрів. Цікаво, що на динамівській арені грали наставники національних збірних сусідніх країн — Олег Блохін і Георгій Ярцев.
Окрім уже названих гравців, на полі побували: у господарів — Чанов, Дем’яненко, Трошкін, Михайличенко, Литовченко, Бєланов, Буряк, Кузнецов, Калитвинцев, Рац, Заваров, Роменський, Безсонов, Баль, Яремчук, Таран, Шматоваленко, Яковенко, Євсєєв (тренер — Андрій Біба); у гостей — Дасаєв, Зюзін, Поздняков, Хідіятуллін, Лосєв, Шавло, Цвейба, Брошин, Черенков, Єгорович, Шмаров, Морозов, Бородюк (тренер — Олександр Прохоров).
Глядачі однаково тепло вітали переможців (кубок і подарунки їм вручив президент ФФУ, народний депутат України Григорій Суркіс) і переможених. А Ярцеву і національній збірній Росії побажали успіху у фінальній частині Євро-2004 в Португалії.
Азовці попереду
Баскетбол. Чемпіонат України. Суперліга. Фінальна серія за перше-друге місця. «Азовмаш» (Маріуполь) — БК «Київ». 82:72. Отже, рахунок став 2:0, попереду маріупольці. Серія продовжиться у понеділок у Києві.