Не раз за час свого депутатства Ігор Єремеєв відвідував дитячий будинок «Сонечко». І кожного разу, окрім солодощів, привозив іграшки, книжки, предмети дитячої гігієни. Дізнавшись, що в пральні старе зношене обладнання, придбав для дитбудинку три нові пральні машини. Таку саму підтримку від депутата отримав і розташований у Ківерцях дитячий будинок сімейного типу. Доброю традицією стали новорічні подарунки школярам округу, а це — 38 тисяч дітлахів, та підтримка в День інваліда дітей з фізичними вадами.
Завдяки Ігорю Єремеєву комп’ютерний клас отримали міжшкільний навчальний комбінат у Камені-Каширському і відкрита восени 2002 року гімназія у Ківерцях.
Особливу увагу в діяльності Ігоря Єремеєва приділено підтримці лікувальних закладів. У списку доброчинних справ народного депутата і фінансова допомога погорільцям з Маневичів, надання коштів для проведення складних операцій дітям, придбання для них слухових апаратів тощо.
Завдяки його клопотанням торік було збудовано газопровід Прилуцьке—Небіжка—Клепачів, газифіковано село Дерно Ківерцівського району, виділено кошти з держбюджету на будівництво Колківської райлікарні, водогону в селищі Маневичі, школи в селі Ветли Любешівського району і добудову другої черги школи №2 в Камені-Каширському. На проведення таких робіт цього року з державного бюджету асигновано майже 2,8 мільйона гривень. Тож добрих справ побільшає.
Волинська область.