Директор Херсонського хлібозаводу №2 Світлана Голокоз переконана, що продукція її підприємства — вафельні торти з різними начинками — може задовольнити запити і гурманів-ласунів, і тих споживачів, котрі не мають великих фінансових можливостей.
Колектив заводу, що є одним із структурних підрозділів ВАТ «Херсонхлібокомбінат», у своїй роботі вже відійшов від традиційних правил у пошуках шляхів до серця, а точніше — до шлунку споживача. Вивчаючи купівельний попит, пекарі не обмежуються випічкою загальноприйнятих хлібобулочних виробів, а постійно удосконалюють свою майстерність.
Трохи більше року тому на заводі зайнялися пробною випічкою вафель. За ретельного дотримання винайденої технології домоглися чудової якості і смаку такого традиційного виробу.
— Якщо колектив складається з професіоналів високого рівня — успіх гарантовано, — не без гордості заявляє директор. — Майстри хлібних справ Світлана Кесман, Ірина Петренко, Світлана Федик, Тетяна Кушнирук буквально відчувають стан тіста. До того ж до складу рецептури тортів і вафель, розробленої нашими технологами, входить натуральна вітчизняна сировина без найменших хімічних добавок.
Чудовий десерт — торт «Вафельний» чотирьох видів: молочно-горіховий, шоколадно-арахісовий, молочно-кавовий і шоколадний — сподобався не тільки херсонцям, а й жителям Кіровоградської, Одеської, Дніпропетровської областей. У планах на найближчий час — постачання вафельної продукції в здравниці Приазов’я і Причорномор’я.
Херсон.