Своєрідним звітом перед виборцями народного депутата України від Вінниччини Григорія Калетника стала його участь у засіданні дискусійного клубу «Позиція», яке відбулося в будинку культури міста Гнівань Тиврівського району. Разом з ним про зроблене розповіли виборцям міський голова Гнівані Іван Шевчук і депутат обласної ради, головний лікар обласного протитуберкульозного диспансеру Іван Горбатюк.
Організатор заходу директор будинку культури Світлана Чернова запропонувала народним обранцям відповісти на такі запитання: що вони обіцяли виборцям і що зробили протягом двох років після виборів. Кожен по пунктах проаналізував свої передвиборні програми. Незважаючи на те, що багато які з них виконано, присутні в залі критикували депутатів, нагадуючи їм про недоліки в роботі, вносили пропозиції, ставили конкретні запитання.
Як зізнався Г. Калетник, участь у дискусійному клубі наштовхнула його на думку підготувати письмовий звіт і поширити його в усіх 365 селах округу. Адже побувати в кожному з них, зауважив депутат, не вистачить часу. А люди мають знати, чим займався впродовж двох років їхній обранець.
Вінницька область.