На думку Леоніда Кучми, візит Президента Грузії до України заклав нову цеглинку будівлі україно-грузинських відносин. 
Учора президенти України і Грузії обговорили питання регіональної безпеки і пожвавлення україно-грузинського діалогу 
Леонід Кучма залишився задоволеним настроєм і бажанням сторін розвивати двостороннє співробітництво. «Немає питань, з яких ми не знайшли б порозуміння», — наголосив він на прес-конференції в Маріїнському палаці, перелічивши такі проблеми, як зони вільної торгівлі, Поті, ГУУАМ, Ірак.
Михайло Саакашвілі, у свою чергу, заявив, що задоволений результатами переговорів. Про це він повідомив українською мовою. Далі, за настійним проханням прес-секретаря Президента України, Михайло Саакашвілі відповідав на запитання російською. Одне з запитань стосувалося майбутніх українських виборів. Леонід Кучма зазначив, що не робитиме політичних прогнозів, підкресливши, що «перемогти має найсильніший, чию програму підтримає населення». При цьому він пояснив грузинським журналістам, що, крім Ющенка, в Україні є ще й інша опозиція. А для нинішнього Президента важливий не наступник, а наступність його політики. Журналісти спробували довідатися в Саакашвілі, кого він підтримуватиме на виборах — висуванця від свого «друга Кучми» чи «свого брата Ющенка» (так, як помітили журналісти, Президент Грузії висловлювався про цих українських політиків). М. Саакашвілі відповів, що це не зовсім точно, тому що Леонід Данилович завжди допомагав, і він теж брат: «Не було б Леоніда Даниловича, не було б таких відносин з Україною».
Щодо ситуації в Мукачевому, то Саакашвілі не став її коментувати, а Леонід Кучма пообіцяв відповісти на це запитання сьогодні на брифінгу. Крім того, президенти повідомили, що наступний саміт ГУУАМ відбудеться в Тбілісі.