У Міжрегіональній академії управління персоналом підбито підсумки ІV Всеукраїнської студентської олімпіади з політології. На фінальні змагання до столиці приїхали 122 студенти із 34 вищих навчальних закладів.

Вітаючи учасників конкурсу, Надзвичайний і Повноважний Посол, голова Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Борис Тарасюк сказав: «Події, які відбуваються в державі, свідчать про те, що нам бракує фахівців з ґрунтовними знаннями політології. Вас, майбутніх політологів, чекає суспільство».

Переможцем олімпіади серед студентів, які навчаються за спеціальністю «політологія», стала Юлія Соловйова (Одеський університет ім. І. Мечникова).

У змаганнях тих, хто вивчає політологію як навчальну дисципліну, перше місце виборов Юрій Войтенко (Переяслав-Хмельницький педуніверситет імені Г. Сковороди).

За свідченням голови журі олімпіади доктора політичних наук Валерія Бебика, «рівень знань студентів-політологів в останні роки значно зріс. Підвищився й інтерес до олімпіади. Наприклад, 2000 року в першій олімпіаді брали участь 47 студентів з 20 вищих навчальних закладів, а цього року — вже 122 студенти з 34 провідних вузів України».