Вечірнє засідання 20 квітня
Народні депутати ратифікували Угоду між урядом України і урядом Турецької Республіки про морське торговельне судноплавство. Відповідно до угоди кожна договірна сторона має забезпечити суднам іншої договірної сторони таке само ставлення, як і до власних, у частині вільного доступу до портів, використання портів для навантаження і розвантаження суден, посадки та висадки пасажирів, здійснення звичайних комерційних операцій і користування послугами для мореплавства.
Народні депутати прийняли рішення провести у червні день уряду «Про стан та формування цін та тарифів у житлово-комунальній сфері». А також постанову про внесення змін до Регламенту (щодо процедури запису на виступ). Віднині запис на виступ з трибуни здійснюватиметься за особистою письмовою заявою народного депутата на ім’я головуючого на засіданні. У заяві вказується, від якої депутатської фракції або комітету уповноважений виступити народний депутат чи виступає особисто. Передбачено й інші процедури.
Сесія в цілому прийняла Закони «Про театр і театральну справу», «Про затвердження загальнодержавної програми збереження та використання об’єктів культурної спадщини», «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання земельних ділянок працівникам культури, освіти та охорони здоров’я, що проживають в сільській місцевості» та низку інших законопроектів.