Дорогі друзі!
На адресу депутатської фракції політичних партій Промисловців і підприємців України та «Трудова Україна» надходить багато листів від учасників ініційованого фракцією конкурсу дитячого малюнка «Вибрати не можна тільки Батьківщину», які з тих чи інших причин не мають інформації про підсумки конкурсу. У зв’язку з цим, оргкомітет повідомляє, що підсумки конкурсу було оголошено 10 березня у Києві і оприлюднено у випусках новин на провідних телеканалах України, по радіо та на шпальтах газет «Голос України» і «Факти».
Ми раді, що запропонована тема знайшла широкий відгук у дитячих душах. Отже, на конкурс надіслали свої роботи більш як п’ять тисяч хлопчиків і дівчаток з усіх куточків України. Кожен малюнок був по-своєму цікавий, оригінальний, хвилюючий.
Ми розуміємо, що всі ви сподівалися на перемогу. І це природно. Але конкурс є конкурс! І хоча журі було не просто з цієї кількості робіт визначити кращі, до уваги бралися насамперед такі критерії, як оригінальність бачення теми та майстерності виконання.
Лауреати першої премії конкурсу, а це 10 юних художників, уже одержали з рук лідера фракції Ігоря Шарова дипломи та цінні подарунки — персональні комп’ютери.
Ще вісімдесят учасників, відзначених другими і третіми преміями, свої нагороди — дипломи та магнітоли чи СD-плеєри одержують безпосередньо за місцем проживання. З такою місією школи, де навчаються конкурсанти, які відзначені другими і третіми преміями, центри дитячої творчості відвідують народні депутати — члени фракції, а також представники регіональних осередків політичної партії «Трудова Україна».
Оргкомітет висловлює щиру вдячність кожному учаснику конкурсу і щиро бажає вам, юні друзі, щасливого дитинства, великих успіхів у навчанні та омріяних перемог!
Принагідно раді повідомити, що конкурсом дитячого малюнка, який приурочувався до Дня захисника Вітчизни, зацікавилися українські військові, які виконують миротворчу місію в Іраку. На їхнє прохання оргкомітет вирішив надіслати ваші малюнки у місця дислокації українських підрозділів до Іраку.
Оргкомітет конкурсу.