Спортивна гімнастика. Любляна (Словенія). Чемпіонат Європи. Юніорська збірна України (Андрій Ісаєв, Олександр Супрун, Олександр Якубовський, Костянтин Панченко та Микола Куксенков) здобула бронзову медаль у командних змаганнях. Результати командного фіналу: 1. Росія — 164,695 бала. 2. Німеччина — 162,207. 3. Україна — 159,748. Учора пізно ввечері нагороди розіграли чоловічі збірні.
Ще одна невдача
Бокс. У Гамбурзі відбулося судове засідання, на якому було винесене рішення про те, коли закінчується контракт між Віталієм і Володимиром Кличками та німецьким клубом «Unіversum Box-Promotіon». Згідно з ним Віталій і Володимир зазнали поразки у протистоянні з Клаусом-Пітером Колем. Контракт для Володимира продовжується до 22 серпня 2004 року, а для Віталія — до 20 травня 2005 року, повідомляє прес-служба «UBP».
Коли рішення суду було оприлюднено, Клаус-Пітер Коль зазначив: «Після поразки Лаймону Брюстеру інтерес до Володимира в Америці впав, але я можу допомогти йому, якщо він того захоче, знову стати на ноги», — заявляє прес-служба «UBP».
Молодший Кличко так прокоментував рішення суду: «Ми згодні з тим, що наш контракт із «UBP» може бути продовжено, — заявив Володимир. — Однак головний камінь спотикання тут — на скільки його буде продовжено. Це єдине питання, з якого ми не можемо досягти компромісного рішення...»