Нещодавно на центральному ядрі НСК «Олімпійський» з’явилося поле для гри в міні-футбол. На ньому змагалися дванадцять команд — учасниць любительського турніру. Організували його Фонд підтримки параолімпійського руху в Україні (ФППРУ) та Всесвітня українська спортивна агенція (ВУСА).
Переможцем стала команда ФППРУ-1, яка на першому етапі перемогла команди газет — «Україна молода» (5:1) та «Експрес об’ява» (5:1). А у фіналі взяла гору над журналістами телеканалу «Інтер» (цей колектив перед цим обіграв колег з ТРК «Спорт-Україна» — 7:2 та газети «Київський футбол» — 7:1) — 5:1.
По завершенні змагання переможці і призери, найкращі гравці одержали численні призи та відзнаки. Вручили їх президент Національного комітету спорту інвалідів, народний депутат України Валерій Сушкевич та віце-президент ФФУ Борис Воскресенський.
Учасники, котрі сподіваються, що такі турніри стануть традиційними, щиро дякували за організоване свято президентові ВУСА Валентину Щербачову та директору Фонду підтримки параолімпійського руху в Україні Євгенові Сохацькому.
На знімку: фрагмент фінальної зустрічі.
Лише результати
Футбол. Товариський матч юнацьких збірних 
(U-17) Україна—Бельгія — 2:0.
Кубок УЄФА. 1/4 фіналу. «Інтер» — «Марсель». 0:1 (перший матч — 0:1). «Валенсія» — «Бордо». 2:1 (2:1). «Вільярреал» — «Селтик». 2:0 (1:1). «Ньюкасл» — ПСВ. 2:1 (1:1). У півфіналах (22 квітня і 6 травня) зустрінуться: «Ньюкасл» — «Марсель» і «Вільярреал» — «Валенсія».
Хокей. Збірна України, готуючись до чемпіонату світу, виграла товариський матч у клубу «Динамо» (Москва) — 3:1.
В. Б.