З Ганною і Чарльзом ми познайомилися на святі в Музеї архітектури і побуту в Києві. Погодьтеся, ця пара дуже мила. Не дивно, що на велелюдній гулянці вони часто ловили зацікавлені погляди.

Зустрілися в Нігерії, коли Ганна там як представник журналу збирала матеріал для репортажу. На одній з вечірок у столиці — місті Абуджі їх представили одне одному спільні друзі.

— Так почалися стосунки, що переросли у велике почуття, — каже вона. — Чарльз — керівник телекомунікаційної компанії в Нігерії і бізнесмен. — Але в душі, — розповідає дівчина, — він письменник: завжди знаходить час зупинитися і поспостерігати за світом.

До Києва Чарльз приїхав погостювати. Хто б міг подумати, що природа піднесе подарунок африканському гостеві: 18 градусів морозу! Найперше він попросив відвести його до магазину, де продають хутро. Хлопець мріяв про російську шапку-вушанку, а в таких умовах це було справою виживання.

Молоді люди розповіли, що вони намагалися з’ясувати, для кого більше екзотики: для Ганни в Нігерії чи  для Чарльза в Україні. Зійшлися на тім, що й у них, і в нас гострих відчуттів для обох було вдосталь. Чарльзу дуже сподобалася українська їжа, особливо житній хліб, капуста і солоні огірки. Він був уражений добродушністю і гостинністю і, звичайно, не зміг залишити без компліменту українських дівчат:

— В інших країнах у дівчат не хода, а човгання, а українки — справжня грація.

У Ганни в Африці теж було багато вражень. Найбільше здивували люди — освічені, талановиті в різних галузях мистецтва і науки, які цінують волю і пишаються своєю нацією.