На цьому наголосили у главку міліції автономії учасники виїзної наради керівництва МВС України, де аналізували криміногенну ситуацію на півострові. Міністр внутрішніх справ держави Микола Білоконь і його колеги розглянули питання захисту від посягань на права і свободи кримчан, а також проведення заходів з попередження терористичних актів і екстремістських проявів.
За словами М. Білоконя, під час останніх резонансних подій міліція працювала професійно. У цілому ситуацію на півострові він оцінює як нормальну. А до співробітників, котрі допустили недоліки в оперативно-слідчій роботі, застосують заходи дисциплінарного впливу. Міністр повідомив: у Криму — єдиному регіоні в країні — скорочувати особовий склад не будуть. В інших областях під час реформування системи МВС планується зменшення кількості співробітників на чверть.
Під час зустрічі з особовим складом міліції Судака М. Білоконь вручив ключі від трьох легкових авто місцевим правоохоронцям і пообіцяв, що найближчим часом завершать спорудження нового приміщення для них, повідомляє наш власний кореспондент Віктор ХОМЕНКО.