Хокей. Юніорська збірна України здобула третю перемогу на чемпіонаті світу у другому дивізіоні, який проходить в Угорщині. Підопічні Івана Правілова взяли гору над збірною Іспанії — 11:2. Тепер у них три перемоги і різниця закинутих і пропущених шайб 46—4! Наступні суперники українців — команди Нідерландів та Угорщини.
Шахи. В Монте-Карло закінчився великий турнір Амбер, де учасники в кожному турі грали по дві партії: наосліп і у швидкі шахи. У завершальному, одинадцятому, турі український гросмейстер, віце-чемпіон світу Василь Іванчук двічі обіграв іспанця Вальєхо. Це дало можливість Іванчукові посісти в підсумку четверте місце на турнірі. Львів’янин набрав 13 очок. Попереду — росіяни Крамник і Морозевич, а також індієць Ананд.
Спорт на ТБ. Віктор Самойленко, один з керівників телекомпанії «Повєрхность-ТВ», котра опікується на території країни показом автоперегонів серії «Формула-1», поєдинків боксерів-професіоналів, заявив, що найближчим часом може розпочати створення спеціалізованого спортивного телеканалу в Україні.
Спочатку український спортивний канал має з’явитися в пакеті російської телекомпанії «НТВ-Плюс». На ньому транслюватимуть футбольні матчі українського чемпіонату, ігри провідних футбольних першостей у Європі. У плані також трансляції з чемпіонату Європи з футболу, обов’язково знайдеться місце для боксу, баскетболу. Організатори сподіваються показати Олімпіаду.