1 квітня в Одесі ніхто не працював (цей день — офіційний вихідний). Але всі сміялися. Над собою, одне над одним, над світом. По-доброму.
Нині в місті проходить 29-а за ліком «Гуморина». Стартувала вона 31 березня з програми Реґіни Дубовицької «Дорогі мої». Розіграші й веселощі триватимуть до 3 квітня й завершаться еротичною комедією Бориса Барського (комік-трупа «Маски») «Ромео і Джульєтта».
Учора в день гумору, окрім гала-вистави «70-річчя Жванецької влади» в Театрі комедії та карнавалу з феєрверком, Одесу смішила київська делегація. У Російському театрі Володимир Моісеєнко і Володимир Данилець презентували спектакль «Кролики на «Гуморині», а на Думській площі гуляв Всеукраїнський фестиваль команд КВК «Нова колекція сміху».
Міністерство культури та мистецтв, «Укрдержконцерт» і Український молодіжний центр у рамках одеської «Гуморини» організували акцію «Здоровий гумор — у здоровому тілі». Цю теорему на гала-концерті доводили Театр пластичної комедії «МІМ-і-РІЧІ», групи «Козак диско» та «Екс-президенти», Анюта Славська, Валерій Малишев, Альона Петрова, Лана Роксі, дует «Dоn’t Touch», Лері Вінн, Марина Одольска, Сергій Манек.