Бокс. Обергаузен (Німеччина). На ринзі, встановленому на «Кеніг Пілзенер Арені», чемпіон ІBF, WBO, WBA та ІBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко (61—3, 51 КО) здобув дострокову перемогу в п’ятому раунді над боксером з Австралії Алексом Леапаї (30—4—3, 24 KO). Нагадаємо, що Кличко-молодший став олімпійським чемпіоном в Атланті (США) 1996 року.

Уже в першому раунді австралієць побував у нокдауні після того, як пропустив три джеби поспіль. Ще двічі Леапаї опинився на підлозі в п’ятому раунді: спочатку від серії з декількох правих прямих, а потім у результаті двійки з лівого бокового й потужного правого прямого у скроню, після чого рефері поєдинок зупинив.

Згідно з комп’ютерною статистикою, за неповні п’ять раундів (останній тривав 2 хвилини 5 секунд) Кличко доніс до мети 147 ударів, Леапаї — лише 10.

Основній зустрічі вечора передував ще один поєдинок, котрий також приніс нам багато приємних емоцій. Ще один олімпійський чемпіон (Лондон-2012), український важковаговик Олександр Усик (3—0, 3 КО), здобув красиву дострокову перемогу в третій трихвилинці рейтингового бою     (6 раундів) над Беном Нсафоа (15—10—2,  8 KO).

Спершу німець ганського походження побував у нокдауні. Потім, після пропущеного лівого в голову, він знову опинився на підлозі. Тоді рефері, не відкриваючи рахунок, зупинив зустріч. Наступний поєдинок Олександр проведе    31 травня в Одесі.

 

Фото з сайту boxnews.com.ua.