Пропонує своїм шанувальникам українська співачка Наталія Бакай. Цей «відеонапій» знято за однойменною піснею, музику до якої написав продюсер співачки Дмитро Клімашенко, а вірші — Діана Гольде.
З появою на телебаченні першого кліпу виконавиці «Східна любов» у шоу-світі дехто засумнівався у вокальних даних Наталки — мовляв, якщо пісня «хітова», то що там особливо співати? Тому артистка й вирішила своєю другою відеороботою дати відповідь усім, хто сумнівається. «Гірким коктейлем» вона прагнула продемонструвати гарний музичний смак і відстояти право займати свою нішу у вітчизняному шоу-бізнесі. Кліп знято в Києві молодим українським режисером Аланом Бадоєвим (D. K. musіc. productіon).
...Спокійний романтичний ранок. Героїня згадує про молоду людину, з якою їй колись було добре.
— Я за характером весела, артистична й дуже емоційна людина, — каже Наталія Бакай. — А в цьому кліпі мені довелося зіграти як акторці. Адже мені не властиво впадати в розпач чи депресію. Я вважаю себе щасливою людиною, але в пісні і за задумом режисера я мала грати засмучену романтичну дівчину. Дівчину, що прокинулася самотньою, і життя її переповнене якимись спогадами. Ця пісня за станом душі і настроями «постзимового» періоду викликає легку ностальгію.
Нині тривають переговори з вітчизняними компаніями, які випустять дебютний альбом співачки. А до свого другого альбому Наталія Бакай пише тексти пісень сама. Причому українською мовою.
Весь вільний час Наталка приділяє сім’ї, однорічній донечці Анечці, навчанню в університеті і книзі, яку пише ось уже два роки. За її словами, це не автобіографічна повість, хоча там вплітаються і деякі моменти з її особистого життя.