Київська міська організація ТСО України (Товариство сприяння обороні, колишнє ДТСААФ) підбила підсумки роботи за 2003 рік і відзначила кращих спортсменів з технічних (неолімпійських) дисциплін — радіо, автомобільного, мото-, стрілецького, підводного, авіамодельного, судномодельного спорту, морського багатоборства та інших видів. Серед нагороджених — чемпіони світу, Європи та України. За минулий рік спортсмени київського ТСО на загал здобули 741 медаль, 112 із них — на змаганнях світового рівня, що й дало змогу киянам посісти перше місце в Україні.
Окрім почесних грамот, кубків ТСО, подяк та відзнак київського міського голови (який, до речі, про товариство не забуває й усіляко підтримує його), найкращі отримали ще й матеріальне заохочення.
— Приємно визнати, що, попри чітку зосередженість мас-медіа (і не тільки) на олімпійських видах спорту, про технічні види в Україні також не забувають — їх підтримують і державні, і комерційні структури, — каже голова Київської міської організації ТОС Олександр Гужвій.
Утім, головне в цій справі не кошти, а люди. 
Лише результати
Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перші матчі. 24 березня.
«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Монако» (Франція). 4:2. Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 62 000 глядачів. Голи: Ельгера, 51, Зідан, 70, Фігу, 77, Роналдо, 81 — Скілаччі, 43, Морієнтес, 83.
«Челсі» (Англія, Лондон) — «Арсенал» (Англія, Лондон). 1:1. Лондон. «Стенфорд Брідж». 41 000 глядачів. Голи: Гудйонсен, 53 — Пірес, 59.