Першість країни. Перша ліга. 25-й тур. 25 квітня. «Олександрія» — «Сталь» (Алчевськ). 3:0. «Миколаїв» — «Олімпік» (Донецьк). 1:1. «Динамо-2 (Київ) — «Украгроком» (Головківка). 1:1. 26 квітня. «Десна» (Чернігів) — «Буковина» (Чернівці). 2:0. «Зірка» (Кіровоград) — «Суми». 0:1. «Нафтовик» (Охтирка) — «Полтава». 1:2. «Титан» (Армянськ) — «Нива» (Тернопіль). 1:0.
Після матчу в Армянську тернопільську «Ниву» впродовж двох годин утримували на кордоні, не випускаючи на материк. При цьому російські військовослужбовці дозволили собі стрільбу з автоматів у повітря поблизу автобуса з гравцями. На щастя, тернопілян таки випустили з окупованої території, і вони вирушили до Нової Каховки.
Президент ФК «Нива» Автанділ Мдінарадзе обіцяє домагатися справедливості у відповідних футбольних органах:
— Ситуація з нашою командою шокуюча і неприпустима. Президент ПФЛ Мілетій Бальчос перед матчем запевняв нас, що жодних проблем із перетином кордону не буде. Нас мали пропустити навіть без паспортів, а лише за відповідними списками. Проте, цього не сталося. У гравців не лише вимагали паспорт та ретельно обшукували, а й не пропустили в Армянськ трьох футболістів без вагомих причин. Команда прибула на стадіон перед самим початком зустрічі, і матч довелося перенести на 15 хвилин. Про які результат і гру можна говорити за таких обставин? Так просто цієї ситуації ми не залишимо і подаватимемо апеляції до Федерації футболу України та Професіональної футбольної ліги. Адже грубо порушено одразу кілька норм регламенту. Домагатимемося скасування результату цієї зустрічі.
«Олімпік» — 52 очки, «Олександрія» — 42, «Сталь» — 40, «Нива» — 37, «Полтава» — 36, «Десна» — 35, «Украгроком» — 34, «Нафтовик», «Зірка» — по 33, «Суми» — 32, «Авангард», «Геліос», «Титан» — по 30, «Миколаїв» — 28, «Динамо-2» — 22.