Доки тривають дискусії про те, бути чи не бути блатній ліриці в ефірі українських радіостанцій, співаки у стилі романтичного шансону продовжують працювати на повну силу. Віталій Казначеєв з Фастова, що на Київщині, готується випустити свій перший сольний альбом.
Слово, яке найточніше передає моє враження від зустрічі з Віталієм — «справжній». Ні показної зірковості, ні роздумів про своє місце на музичній мапі, ні безкомпромісних рецептів для розвитку шоу-бізнесу, ні впевненості, що він узяв Бога за бороду. Одне слово, не було того, чим часто грішать сучасні молоді виконавці. Звісно, популярність важлива для будь-якого артиста. Віталій завойовує її крок за кроком. Бере участь в авторитетних музичних акціях, фестивалях, конкурсах. Готується незабаром і до сольного концерту в Фастові.
Віталій Казначеєв професійно займається співом майже два роки, співпрацює із місцевою студією звукозапису «Sound lіne» — там і записує свій альбом. Як у кожного співака, у нього є своя музична «фішка». Так сталося, що іноді співак не вимовляє букву «р». Спочатку він переспівував і перезаписував пісні. Проте цей дефект звучить так мило і душевно, що його вирішили залишати як своєрідний елемент шарму.