Можливість почути чарівну французьку з вуст улюбленого актора, ще й сфотографувати його — хіба не причина, щоб весняного ранку вирушити до аеропорту «Бориспіль» зустрічати Жерара Депардьє. На злітну смугу вирулив невеличкий (як для зірки — надто скромний) літак. Жодних суперзаходів безпеки, один (зате який!) охоронець. Актор одразу і без кокетства погодився відповісти на кілька запитань. Йшлося про кіно, зокрема про спільний україно-французький проект екранізації «Тараса Бульби». Тут актор шукатиме новий кут зору, аби розкрити драматизм сімейної трагедії. Думаю, це особисте: Жерар зізнався, що виріс в бідній сім’ї, майже щодня їв саму картоплю. Тепер, коли має можливість відчувати життя на повний смак, прагне ділитися цим з іншими. І це підштовхує його до бізнесу. Депардьє-винороб нещодавно презентував власну марку — «Сєрано». Природно, його зацікавили й наші виноградники. Є навіть ідея створити спеціальний дім вина, де можна буде смакувати українські страви і вишукане французьке вино. Як вам таке поєднання?!
Культура
34
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Прийняли закон щодо пенсійного забезпечення окремих осіб із числа учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України 114
-
2Міжнародний день солідарності людей 97
-
3Олександр Гайду: Одним з головних пріоритетів Комітету є законодавче сприяння веденню аграрного бізнесу 89
-
4У Верховній Раді України відбулася зустріч керівництва Парламенту та голів депутатських фракцій з урядовою делегацією Литви на чолі з Прем’єр-міністром Гінтаутасом Палуцкасом 80
-
5Відомий львівський шахіст зі світовим іменем Адріан Михальчишин відзначив 70-річний ювілей 77