Біатлон. Ханти-Мансійськ (Росія). Гран-прі сезону. Українка Олена Петрова виграла золоту медаль у масових перегонах (12,5 км)! Наш Андрій Дериземля завоював бронзову нагороду в перегонах переслідування на 12,5 км. Нагадаємо, що напередодні він виграв «золото» у спринті (10 км).
Визначать найкращих
Футбол. За кілька місяців ФІФА відзначить сторіччя від дня заснування, а урочисті заходи з нагоди 50-річчя УЄФА вже тривають. У зв’язку зі святом головна футбольна організація світу прийняла рішення нагородити представників національних асоціацій, котрі справили помітний вплив на історію гри у своїх країнах.
Орден «За заслуги», присвячений сторічному ювілею ФІФА, вручатимуть під час роботи Конгресу організації в Парижі 21 травня 2004 року. ФФУ номінувала на орден легендарного гравця київського «Динамо» та збірної СРСР, головного тренера національної збірної України Олега Блохіна.
Українська федерація висунула своїх кандидатів також на нагороди УЄФА: президента Асоціації футзалу України, головного тренера національної збірної Геннадія Лисенчука та президента Національного комітету спорту інвалідів України Валерія Сушкевича на нагородження рубіновими орденами УЄФА «За заслуги». Рішення з цього питання виконком УЄФА ухвалить 22 березня.
Мілевському дозволили
У штаб-квартирі ФІФА відбулося засідання Комітету національних асоціацій, у якому взяв участь, як член цього комітету, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс. Після зібрання на адресу ФФУ (копію надіслано до штаб-квартири Федерації футболу Білорусі) надійшов циркуляр від генерального секретаря ФІФА Урса Лінсі. В ньому йдеться про позитивне вирішення питання надання гравцеві київського «Динамо» Артему Мілевському дозволу представляти національну збірну команду України в офіційних змаганнях.