Промінвестбанк — один із лідерів банківської системи України. Станом на 1 січня 2004 року клієнтами банку були 2,7 млн. фізичних осіб.
Свідченням довіри до Промінвестбанку є постійне зростання коштів на вкладних рахунках. За 2003 рік залишки вкладів в установах банку зросли в 1,6 разу, тобто на 1 млрд. грн., і на 1 січня 2004 року становили 2,8 млрд. грн., а на сьогодні вже перевищили три мільярди. З нагоди досягнення Промінвестбанком тримільярдного рубежу вкладів серед вкладників проведено розіграш 300 грошових призів по 5000 грн. Наприкінці минулого року Промінвестбанком здійснено акцію «Новорічний подарунок», у рамках якої визначено 500 вкладників банку, котрі отримали подвійний відсоток за своїми депозитами.
Вклади громадян надійно захищені найбільшим серед українських банків власним капіталом обсягом майже 1,1 млрд. гривень і найвищим рівнем ліквідних коштів. Недарма відомий фінансовий англійський журнал «Банкір» визнав Промінвестбанк в 2003 році Банком року в Україні. Промінвестбанк входить до 25 найбільших банків Центральної та Східної Європи і посідає 47-ме місце у світі за рівнем платоспроможності. У світовому визнанні, високій ліквідності і платоспроможності, значній довірі населення України і полягає сила Промінвестбанку.