Президент України перебуває з візитом у Таїланді
Це перший офіційний візит глави української держави до цієї країни. Леонід Кучма зустрінеться з королем Таїланду Бхуміболом Адулядеджем. Під час двосторонніх переговорів сторони обговорять шляхи подальшого розвитку співробітництва між Україною і Таїландом і, як очікується, підпишуть низку документів.
До Таїланду Л. Кучма вилетів із Брунею, який відвідав із державним візитом. Український Президент висловив надію, що уряди двох країн підготують договірно-правову базу для двостороннього співробітництва. «У ході візиту Його Величності султана до України буде зроблено в цьому плані істотні кроки», — сказав він журналістам, зазначивши, що на даному етапі готуються угоди про співпрацю у сфері туризму.
На зустрічі Леоніда Кучми із султаном Брунею Даруссалам Хаджі Хассаналом Болкіяхом було обговорено найперспективніші напрями торговельно-економічного співробітництва, насамперед у нафтогазовій сфері, готельному й туристичному бізнесі. Обговорювали також можливість участі брунейського капіталу у процесах приватизації в Україні.