Чому запалала цистерна
40-річна Тетяна Райденко з Бурині нинішнє свято весни зустрічатиме прикутою до ліжка в опіковому центрі Сумської обласної лікарні, куди її спровадили доморощені гангстери...
Вона працює менеджером із заготівлі молока у ВАТ «Буринський завод сухого молока». Щоранку сідає в кабіну молоковоза і разом з водієм відправляється у мандри по селах Буринського та сусіднього — Липоводолинського районів, де облаштовані заводські приймальні пункти.
Проблеми у заготівельного екіпажу виникли в середині лютого, майже одразу після того, як мешканці кількох липоводолинських сіл попросилися під крило до буринців.
— А за тиждень, — ледве чутним голосом розповідає жінка, обгоріле обличчя якої нагадує страшну маску з фільму жахів, — в одному з тих сіл невідомі в масках порадили нам: «... якщо не хочете неприємностей на свої голови — мерщій забирайтеся геть звідси!»
Гангстери не жартували. Уже за три дні, під час чергового рейсу буринців, вони винесли «нездогадливому» екіпажеві «попередження»: серед білого дня цеглою потрощили вікна у кабіні молоковоза.
А невдовзі жителі села Кимлички з острахом і жахом дивилися на палаючу в центрі населеного пункту молочну цистерну: пляшка із запалювальною сумішшю, кинута з-за огорожі чиєюсь снайперською рукою, розбивши вікно з боку водія, впала під ноги Тетяні й за одну мить перетворила обох — водія і жінку — на живі смолоскипи.
У водія вогонь опалив обличчя та кисть правої руки, а у 
Т. Райденко пошкоджено близько 20 відсотків шкіри, плюс опік 1—2 ступенів дихальних шляхів.
Липоводолинські правоохоронці вже встановили імена виконавців цього страшного злочину, а районна прокуратура порушила проти них кримінальну справу, однак злочинці в бігах.
Сумська область.