Триває візит делегації Верховної Ради України на чолі з главою парламенту Володимиром Литвином до Азербайджанської Республіки
Після прибуття до Баку Володимир Литвин в інтерв’ю журналістам заявив, що рівень розвитку України та Азербайджану вимагає координації зусиль для більшого їх впливу в регіонах та співробітництва, зокрема в рамках ГУАМ. «Звичайно, в нас є і суто українські інтереси, — сказав В. Литвин, — це реалізація ідеї євразійського нафтотранспортного коридору, що даватиме користь і Україні, і Азербайджану, і Європі». Володимир Литвин акцентував увагу на потребі координувати зусилля парламентів двох держав і висловив переконання, що під час візиту вдасться домовитися про створення міжпарламентської асамблеї зі співробітництва. 
Одне з основних питань, що обговорюються під час переговорів у Баку, — експлуатація нафтопроводу «Одеса—Броди», котрий є складовою євразійського нафтотранспортного коридору.
У Баку глава українського парламенту зустрівся з Головою Міллі Меджлісу Азербайджану Муртузом Алескеровим, Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, Прем’єр-міністром АР Артуром Расізаде.
Сьогодні Голова Верховної Ради України Володимир Литвин виступить перед професорсько-викладацьким складом Бакинського державного університету.