Представники депутатської фракції партій Промисловців і підприємців України та «Трудова Україна» відвідали Боярське відділення — навчально-оздоровчий комплекс Київського військового ліцею імені Івана Богуна. І, звісно, не з порожніми руками: парламентарії подарували ліцею два комп’ютери та 20 комплектів навчальної і пізнавальної літератури.
Філіал Київського військового ліцею імені І. Богуна (колишнього Суворовського училища) у Боярці було засновано під патронатом Президента України Леоніда Кучми, який 1 вересня 1998 року особисто відкрив його. Сьогодні в боярському ліцеї навчається 205 хлопчиків з усієї України, половина з них — сироти та напівсироти, діти загиблих військовослужбовців, інвалідів, «чорнобильців» або з багатодітних сімей. Поступають до ліцею після сьомого класу в 13-14 років й отримують повну середню освіту. А потім богунці можуть продовжити навчання у військовому вузі або випробувати долю «на гражданці».
Сьогодні цих хлопців не лякають проблеми, які ще існують в українському війську, чергове заплановане скорочення лав вітчизняних Збройних сил. Вони мріють стати розвідниками, льотчиками, військовими аташе, миротворцями. А отже... «Блиск очей у ліцеїстів та ентузіазм у роботі їх керівника показують, що майбутнє у нашої армії є. Свідомий прихід до армії буде запорукою відданості служінню українському народу та державі», — вважає керівник депутатської фракції ППУ і «Трудова Україна» Ігор Шаров. «У такому ліцеї (а їх в Україні загалом 11) вимальовується портрет офіцера майбутніх Збройних сил України — високоосвіченої, інтелігентної, вихованої людини, готової на самопожертву заради своєї Батьківщини, — каже генерал армії, народний депутат України Олександр Кузьмук.