23 лютого — День захисника Вітчизни

Вітання Голови Верховної Ради України Володимира Литвина з нагоди

Дня захисника Вітчизни

Дорогі співвітчизники!

Вітаю вас із Днем захисника Вітчизни — святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Віддаємо данину шани і вдячності тим, хто поклав на олтар Перемоги найдорожче, хто пішов у вічність заради життя і майбутнього свого народу та всього людства.

Подвиг захисників Вітчизни — це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодній політичній кон’юнктурі, жодним змінам у сучасному мінливому і жорсткому світі.

Це постійна школа виховання молоді, яка обирає за професію військову справу і служить збереженню миру у своїй країні та далеко поза її рубежами.

Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Нехай овіяне славою свято додасть нам енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у будівничий потенціал та оборонну міць своєї держави!