Погіршився стан здоров`я оператора Вінницької телерадіокомпанії «Прем`єр» Олександра Семенова, який потерпів від нападу депутата міської ради. У суботу, 14 лютого ц. р., він звернувся по допомогу до міської лікарні №2, де йому призначили лікування і відкрили листок непрацездатності. Про це повідомив директор компанії Леонід Вільчинський. Він також розповів, що сталося з підлеглим...
Минулого четверга (12 лютого) пізно ввечері О. Семенов отримав по телефону завдання виїхати на підприємство «Ремтехсільмаш», що в обласному центрі, і відзняти сюжет про події, що там відбуваються. На підприємстві вирують пристрасті, пов’язані з обранням керівництва. Побачене оператор фіксував на плівку, аж поки йому не зашкодили це робити.
Про побиття оператора керівник компанії дізнався з його телефонного дзвінка. За словами О. Семенова, це зробив один із депутатів міськради, який брав участь у подіях. Ним же було пошкоджено камеру, стверджує О. Семенов. І додає, що припинити напад на нього вдалося лише завдяки втручанню одного з міліціонерів (правоохоронці, за словами моїх співрозмовників, були присутні в цей час на підприємстві). Керівник ТРК повідомив, що факт початку нападу зберігся на плівці і його вже передали в ефір. Так само, як і сюжет з прес-конференції, проведеної наступного дня депутатом, де він стверджує, що оператор був «під градусом», тому сам у всьому винен.
О. Семенов звернувся із заявою до міліції. Зняв побої. Медики не зафіксували наявності алкоголю у крові. ТРК сплатила 1200 гривень за ремонт пошкодженої камери. 
 
Вінниця.