Хокей. Як повідомив нашій редакції директор київського «Сокола» Василь Фадєєв, у єдиного професіонального клубу України найближчим часом можливі зміни. Протягом останніх років колектив виступав у чемпіонаті Східно-Європейської хокейної ліги (СЄХЛ). І от тепер досягнуто принципової домовленості про виступ «Сокола» у відкритій першості Білорусі.
Однак білоруси поставили кілька умов. По-перше, київська сторона мусить поліпшити умови для прийому гостей. Окрім того, переважну більшість домашніх матчів «Сокіл» має проводити у столичному Палаці спорту.
Іще одна умова. Якщо український клуб здобуде перше місце у відкритому чемпіонаті Білорусі, чемпіоном буде названо клуб, який фінішує слідом за киянами.
Якщо угоду на участь «Сокола» буде підписано, то лише на рік. Київський клуб тоді стане десятою командою-учасницею в білоруській лізі.
До речі, намагалися добитися права виступати у білоруському чемпіонаті також латвійські команди — «Металургс» з Лієпаї та ХК «Рига». Однак їм відмовили. «Сокіл» виступатиме також і в чемпіонаті України, рівень якого поки що далекий навіть від білоруського...