депутатської фракції політичних партій Промисловців і підприємців України та «Трудова Україна»
У ніч з 6 на 7 лютого у Рівному зловмисники проникли в офіс обласної організації політичної партії «Трудова Україна», розташований у будинку № 35 по вулиці Симона Петлюри, розгромили приміщення — зламали меблі, оргтехніку, викрали сейф, у якому зберігалися печатки Рівненської обласної організації, новий музичний центр, фотоапарат та інші цінні речі.
Голова обласного осередку «Трудова України» вчасно повідомив керівництво міськвідділу УМВС у Рівненській області про напад на партійний офіс.
Політичний підтекст нічного погрому, вчиненого у штаб-квартирі «Трудової України» у Рівному, для нас є очевидним. У цьому обласному центрі не вперше екстремісти безкарно нападають на приміщення політичних опонентів. До того ж за нинішній рік це вже третій інцидент — у січні цього року об’єктами посягань зловмисників стали офіси трудовиків у Львові та у Чернівцях.
Депутатська фракція політичних партій Промисловців і підприємців України та «Трудова Україна», стурбована цими подіями та реакцією на них місцевої влади, змушена звернутися до керівництва Міністерства внутрішніх справ України з вимогою провести всебічне розслідування фактів погрому і пограбування приміщення обласного осередку «Трудової України» у Рівному і притягнути винних до відповідальності.
Ігор ШАРОВ, керівник фракції.