Ранкове засідання 6 лютого
Після оголошення депутатських запитів і заяв парламент заслухав інформацію Бориса Олійника, голови постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи на січневій сесії 2004 року. Зокрема, він зазначив: на сесії ПАРЄ українські парламентарії намагалися переконати європарламентаріїв, що питання про конституційну кризу в Україні внесено до порядку денного сесії ПАРЄ поквапно, бо ще не вичерпано всі резерви до внутрішнього порозуміння. 
Однак пропозиції деяких народних депутатів України відкласти розгляд цього питання ПАРЄ відхилила, а із поданих українськими парламентаріями 30 поправок до проекту резолюції ПАРЄ врахувала тільки 10. Тобто проект резолюції ПАРЄ не зазнав істотних змін. У ньому, як відомо, Парламентська асамблея Ради Європи визнає процес внесення змін до Конституції України таким, що суперечить зобов’язанням нашої держави перед Радою Європи та загрожує призупинити членство України в Раді Європи в разі подальшого «проштовхування» політичної реформи та проведення нечесних і непрозорих президентських виборів. За словами Бориса Олійника, Рада Європи діє стосовно України «упереджено і якось особливо» в інтересах опозиції. Наприкінці свого виступу Борис Олійник висловився в образно-політичному стилі. Він, зокрема, сказав: дії і парламентської більшості, яка голосувала руками, і опозиції, яка трощила мікрофони в сесійній залі 24 грудня під час попереднього схвалення змін до Конституції України, засвідчили, що «вся ідейна косметика ледь-ледь прикриває всього-на-всього боротьбу за владу, та таку вже гучну, що й у Європі почули». «Нам би розібратися у своєму домі», — закликав голова постійної делегації Верховної Ради України у ПАРЄ.
 Сергій Головатий (фракція БЮТ) почав вимагати від керівництва парламенту роздати всім депутатам текст резолюції ПАРЄ. Глава парламенту Володимир Литвин повідомив: коли Верховна Рада офіційно отримає цей документ, його буде надіслано всім фракціям та групам ВР для кожного народного обранця.
А на початку пленарного засідання Голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив про входження до депутатської групи «Демократичні ініціативи» народного депутата України Олександра Карпова, котрий досі був позафракційним.