Вісімнадцятирічний учень вечірньої школи Маріуполя Донецької області напав на 12-літнього хлопця і відібрав у нього... чотири тисячі гривень. Звідки така сума в підлітка — особлива розмова. Знав про неї нападник чи «пощастило» випадково, з’ясовує слідство. Зловмисника затримано через кілька днів після пограбування. Батьки, до слова, не поспішали повідомляти про вуличний інцидент і пропажу грошей.
* * *
А на Дніпропетровщині працівники міліції затримали двох старшокласників середньої школи та двох неповнолітніх учнів профтехучилищ, які здійснили озброєний напад на 48-річного таксиста і викрали його автомобіль.
Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків УМВС у Дніпропетровській області, зловмисники сіли у таксі як пасажири. Прибувши до райцентру Широке, вони кілька разів ударили кухонним ножем водія в обличчя, стегна і голені, а потім викинули його з автомобіля.
Аналогічний випадок стався в Дніпропетровську. Двоє 18-річних зловмисників, один з яких — учень ПТУ, а другий — раніше судимий безробітний, напали на таксиста та викрали його автомобіль.
І. І.