Чемпіон України, київське «Динамо» свій другий закордонний збір проводить в Іспанії. А конкретніше — в містечку Олівія, що за 40 кілометрів на південь від Валенсії.

У роботі участь беруть такі гравці: воротарі — Шовковський, Рева, Мусін; оборонці — Гавранчич, Головко, Саблич, Амісулашвілі, Алессандро, Дмитрулін; півоборонці — Гусін, Белькевич, Леко, Чернат, Пеєв, Онищенко, Гусєв, Огненович, Бідненко, Гіоане, Чеснаускіс, Бурдулі (23-річний гравець тбіліського «Динамо» і національної збірної Грузії на перегляді —10 матчів, один м’яч), Рінкон; нападники — Шацьких, Верпаковскіс, Клебер, Корниленко, Мелащенко.
Вдома залишилися — Хацкевич (застуда), Несмачний (операція на коліні), Федоров і Нанні (обоє поновлюються після операції), Каддурі, Худжамов, Юссуф (усі — травмовані). А Мілевський та Алієв перебувають у складі молодіжної збірної у Греції.
У планах «Динамо» — проведення трьох товариських поєдинків. Повернення додому — 14 лютого. Після тижня підготовки на своїй базі в Кончі-Заспі команда знову вирушить до Іспанії на дванадцятиденний збір.